Tvrtka CASE d.o.o. iz Rijeke obavlja aktivnost informatičkog školovanja kroz seminare, u istom krugu organizatora, pa spada svakako u veterane informatičkog školovanja u Hrvatskoj. U početku to je bilo školovanje za rad na PC (Dos, Wordstar, Lotus) da bi se ubrzo prešlo i na školovanje projektanata i programera (Basic, C, Oracle). Iz te škole proizašla je i danas već poznata škola za projektante dr. Mile Pavlića.

No osim seminara koji se odvijaju na lokalnom nivou tvrtka CASE poznata je širem krugu informatičara po uspješnoj organizaciji više konferencija. To su: u travnju e-biz (Elektroničko poslovanje), prvom tjednu lipnja CASE (Metode i alati za projektiranje informacijskih sustava), krajem rujna SmartCard (Primjena čip kartica za fin.transakcije i sigurnost), u zadnjem tjednu studenog: KOM (Komunikacijske tehnologije i norme u informatici) i početkom prosinca Privatnost (Zaštita osobnih podataka). Ţridesetak stručnih predavanja, prezentacije, izložba, a osobito radionice i seminari daju pečat tim konferencijama. Na svakoj od tih konferencija desetak različitih dobro posjećenih (5 satnih) seminara iz uskih specijalističkih tema ukazuje na stalnu potrebu informatičara za novim saznanjima. Brojni posjetioci ovih konferencija (150 do 300 po konferenciji) dokazuju da su teme, organizacija i atmosfera na tim konferencijama ono što doprinosi informatičkom školovanju na pravi način.

Do 2006. godine takav stil uspješnog prenošenja znanja prenijeli smo i na sajam INFO, na Zagrebačkom velesajmu, u sklopu kojeg organiziramo vrlo raznoliku skupinu kratkih seminara s ciljem promocije novih tehnologija i trendova u informatici.

 

Templates by BIGtheme NET
Ako želite više informacija popunite kontakt formu.
Popunite obavezna polja sa *.
captcha
Osvježi

 

 

 

CASE d.o.o.

Antuna Barca 12

51000 Rijeka

tel. 051/217-875

fax. 051/218-043

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

m.br: 0575330

OIB: 03236260491

Direktor: Mislav Polonijo

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti 
Društvo je registrirano na Trgovačkom sudu u Rijeci pod MBS: 040110985
Član Uprave društva: Marija Polonijo 
IBAN: PBZ, HR9223400091100085273